"> Dobrodošli v Blue House -

Dobrodošli v Modri hiši

Modra hiša (Modra hiša)

Modra hiša (Blue House) je v zadnjih 10 letih ustvarila ugled zaradi odličnih kuhinj, prijaznih oseb, odličnih sob, ki so raziskovalcem ponudili nepozabno doživetje

Modra hiša

Modra hiša je očarljiva stara hiša, prvotno zgrajena v 19. stoletju. Hiša se nahaja na idealni lokaciji v osrčju doline Soče, le nekaj minut od Tolmine na glavni cesti, ki povezuje Novo Gorico s Kobaridom.

Pred kratkim prenovljena, The Blue House lahko svojim gostom ponudi 10 vrhunskih spalnic. Vsaka soba je edinstveno opremljena s starinami, ki jih je lastnik individualno izbral. V The Blue House se lahko resnično sprostite v stilu. Obkrožite se z bogatim vzdušjem lokalne umetnosti in zgodovine ob poslušanju reke, ki mi jih je vaša okna.

Poleg čudovite dekoracije ima The Blue House čudovito restavracijo, ki ponuja sveže in okusne zajtrke z odličnim jedilnikom. Za več informacij o naših nastanitvah in storitvah preverite naše sobe.

the bluehouse hotel

Modra hiša si je v zadnjih 10 letih ustvarila ugled zaradi odlične kuhinje, prijaznega osebja, odličnih sob, ki obiskovalcem ponujajo nepozabna doživetja.

Modra hiša je očarljiva stara hiša, prvotno zgrajena v 19. stoletju. Hiša se nahaja na idealni lokaciji v osrčju doline Soče, le nekaj minut od Tolmina na glavni cesti, ki povezuje Novo Gorico s Kobaridom.

Pred kratkim prenovljena, The Blue House lahko svojim gostom ponudi 10 vrhunskih spalnic. Vsaka soba je edinstveno opremljena s starinami, ki jih je lastnik individualno izbral. V The Blue House se lahko resnično sprostite v stilu. Obkrožite se z bogatim vzdušjem lokalne umetnosti in zgodovine ob poslušanju reke, ki teče mimo vašega okna.

Poleg čudovitega dekorja ima The Blue House čudovito restavracijo, ki ponuja sveže in okusne zajtrke z odličnim jedilnikom. Za več informacij o naših nastanitvah in storitvah preverite naše sobe.